Som una empresa familiar fundada en 1989. Des dels nostres inicis ens hem dedicat a l’hostaleria. Vam créixer darrere d’una barra i a poc a poc hem anat evolucionant amb el mercat. En l’actualitat, estem dedicant tots els nostres esforços a l’apassionant món del cafè.

Com ja saps, si parlem de vi, que cada tipus de raïm i cada denominació d’origen té un sabor diferent i aporta matisos diferents a la copa, doncs, amb el cafè passa exactament el mateix. Cada origen i cada varietat de cafè té les seves propietats i aporta matisos molt diferents a la tassa.

Volem aportar el nostre granet de sorra torrant cafès amb ànima, amb personalitat i donant la importància que tenen les tres “coccions” del cafè. La primera cocció es fa al camp, d’ençà que es planta la llavor fins que es prepara per exportar. La segona cocció és la Torrefacció que fem nosaltres a les nostres instal·lacions d’Alcover. I la tercera cocció la féu vosaltres preparant-vos la beguda.

CIANO Cafè, valorem l’esforç dels caficultors/res, torrem artesanalment a Alcover i busquem l’excel·lència en la preparació tot perquè pugueu gaudir d’un petit plaer, el cafè.

Espanya és un dels països amb més desconeixement sobre cafès i on es consumeixen les qualitats menys preuades. Nosaltres volem canviar aquesta realitat, la nostra missió és expandir la cultura del cafè i aconseguir que no sigui difícil trobar un bon cafè en qualsevol lloc.