Sin categoría

DAQUI El millor regal per aquest nadal

DAQUI és una nova marca que engloba productes de proximitat elaborats al Camp de Tarragona,

Diversos empresaris alcoverencs s’han unit aquest Nadal per tal de crear un lot de productes elaborats artesanalment al Camp de Tarragona. Sota el nom DAQUI, aquest lot es posiciona com un dels possibles regals estrella ja que compta amb tots els atributs necessaris: originalitat, exclusivitat, estil, qualitat i proximitat.

Les empreses que han engegat la iniciativa de la marca són el ‘Mas La Torreta’, amb les seves populars avellanes torrades; ‘Masia Rosines’, la qual produeix una de les millors mels de mil flors de la zona; les tan nostrades cerveses artesanals ‘Rosita’ i ‘La Mula’ i, finalment, ‘Cafè Ciano’ la qual ofereix cafè d’especialitat.

La idea de fer quelcom de manera conjunta ja fa temps que  els hi ronda pel cap.  Beatriz Mesas, de Cafès Ciano, explica que “tots els  petits productors artesans tenim estructures semblants. Sabem molt bé com fabricar i som experts amb el nostre producte;  però la nostra gran problemàtica es troba sobretot en com comercialitzar i distribuir”. Per aquesta raó , la directora de l’empresa alcoverenca creu que “és essencial que empreses com les nostres comparteixin tasques per poder arribar més lluny”.

Si aquesta primera petita aventura conjunta prospera, les empreses tenen previst fer un pas més i crear un clúster empresarial de petites empreses de fabricació artesanal on es comparteixin serveis com tecnologia, logística, marketing, entre d’altres, que els permeti competir amb empreses més grans i fins hi tot exportar els seus productes.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]