Les Clandestines de Montferri són cerveses artesanes i naturals que elaborem des d’una petita cerveseria que es troba al poble de Montferri (Tarragona). Des de la seva fundació, l’any 2007, i gràcies a la cura, la dedicació i la constància posades en totes les parts del procés d’elaboració de la cervesa, la qualitat de totes les matèries primeres que utilitzem, produïm una bona varietat de cerveses de qualitat: 4 Maltes, Negra, Rossa, Farigola, Espelta, Atheus i Gaianada.

Un dels principals objectius en el procés d’elaboració de la nostra cervesa és buscar –i trobar- una relació constant amb el lloc on vivim, a través de la utilització de matèries primeres procedents de l’entorn com l’aigua, la farigola, la mel o el llúpol, que trobem en les terres al voltant del nostre poble, per l’alt camp, i a la vora del riu Gaià, i que confereixen un gust especial a la cervesa. D’aquesta manera es revaloritzen, promouen i recuperen els productes locals.

Des de Les Clandestines ens agrada establir una relació molt propera amb els nostres clients, mantenint així un contacte directe amb el consumidor a través de la nostra presència en festivals, l’organització de degustacions i jornades de portes obertes, donant a conèixer, no només el producte, sinó també el procés d’elaboració així com les matèries primeres emprades.
Formem part de la GECAN (Grei d’Elaboradors de Cervesa Artesana i Natural), una associació de cerveseres catalanes creada el 2011 i que té com a objectiu aconseguir el reconeixement de la cervesa artesanal, promoure-la i protegir-ne l’existència.

Els seus productes